Keepen

Onder begeleiding van de beste trainers

Samen met Pirmin Blaak de best mogelijke keeper worden.


GoalieWorks is opgericht door Pirmin Blaak en Jan Lelieveldt. Zij willen goede keeperstraining bereikbaar maken voor iedere keeper die beter wil leren keepen. Om dit te bereiken zijn ze regionale keepersscholen gestart waar iedere keeper uit de regio welkom is. Inmiddels zijn ze wekelijks actief op 11 locaties rond Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Oosterhout en Hilversum en trainen we bijna 500 keepers.

Pirmin Blaak is keeper van Oranje Rood Heren 1 en van het Nederlands heren elftal. Hij geeft al heel lang keeperstraining en is binnen GoalieWorks verantwoordelijk voor alles wat er op de velden gebeurt tijdens de trainingen. Zodra zijn trainingsschema het toelaat draait hij zelf ook mee op één van de keepersscholen.

Jan Lelieveldt heeft een generatie eerder dan Pirmin zelf ook gekeept en is samen met Pirmin GoalieWorks gestart toen het hem was opgevallen hoe slecht de keeperstraining bij veel clubs geregeld was. Binnen GoalieWorks is Jan verantwoordelijk voor alles, behalve wat er op de velden gebeurt.

Zo geef je keeperstraining.

R.H.V. Leonidas

Meer weten over R.H.V. Leonidas? Neem contact op via:

Website

www.goalieworks.com

Mail

info@goalieworks.com

Telefoon

+31640523931