Dit ga je doen.

De functie is erg divers omdat er op veel uiteenlopende manieren vraag is naar horeca. Waar je dan aan moet denken? Nou.. bijvoorbeeld; Een Kampioenen Festival voor 1500 hockeyers, de catering van een meerdaags internationaal tophockeytoernooi, duizenden mensen pér dag voorzien van een warme choco & broodje rookworst in de kerstvakantie, winterse BBQ’s voor 100 man of het managen van een bar op het ijs tijdens een curling toernooi of Silent Disco on Ice. Dit zijn uiteraard slechts enkele voorbeelden, maar het maakt duidelijk hoe uiteenlopend jouw functie is. Tof toch?

Dit doe je allemaal met een door jou goed opgeleid horecateam, dito keuken én schoonmaakploeg. Uiteraard maak je hierbij gebruik van al onze professionele horecafaciliteiten en streef je naar het hoogste serviceniveau. Ondertussen zorg je dat er slim wordt ingekocht en bewaak je de relevante budgetten. Het ambitieniveau op Toepad is op alle fronten hoog en jij wilt daar met de horeca jouw steentje aan bijdragen. Met al jouw ervaring weet je precies hoe je dat gaat doen, want…

Dit ben jij.

• Een super gemotiveerde horecaprofessional, op zoek naar de uitdaging van je leven
  • Je weet als geen ander hoe het werkt in de horeca; van de spoel tot keukenproductie en van inkoop tot het managen van personeel
  • Je hebt inmiddels al aardig wat ervaring opgedaan als leidinggevende
  • Ervaring als manager is een pre
  • Hospitality zit in je genen
  • Je bent communicatief vaardig en weet precies hoe je jouw team kan laten excelleren
  • Je gaat graag gestructureerd te werk en denkt in oplossingen
  • Je weet hoe het is om financiële én commerciële verantwoordelijkheid te hebben
  • Je houdt er van om in een klein kernteam (samen) te werken
  • Je zingt schaamteloos mee voor iemands verjaardag

Dit bieden wij.

• Een zeer uitdagende fulltime job met een mooi salaris
  • Veel vrijheid én verantwoordelijkheid
  • Veel ruimte voor eigen inbreng
  • Werken met professionele horecafaciliteiten
  • Per jaar ruim 350.000 klanten
  • Uiteenlopende events; van bijzondere feesten tot chique diners
  • Grote klanten, zowel lokaal als nationaal
  • Je werkt in een ambitieus, klein kernteam
  • Perfecte plek om je te ontwikkelen als (horeca)manager

Dit is Sportland.

Stichting Sportland is beheerder van Sportcomplex Toepad en eigenaar van Schaatsbaan Rotterdam B.V. Op dit complex is tevens R.H.V. Leonidas gevestigd, de belangrijkste en grootste gebruiker. Jaarlijks komen er ruim 350.000 bezoekers om te sporten én te ontspannen.

Schaatsbaan Rotterdam is de grootste pop-up ijsbaan ter wereld. Met ruim 6500m2 ijs, een unieke tunnel, spectaculaire verlichting en een gezellig winterplein is de ijsbaan niet meer weg te denken uit de Rotterdamse winters. De inwoners van Rotterdam (en omstreken) hebben de schaatsbaan de afgelopen jaren in de armen gesloten en daarom ontvangen ze jaarlijks ruim 200.000 bezoekers in slechts 3 maanden tijd. (Silent disco) schaatsen, curlen en veel bijzondere evenementen, elke winter heeft Schaatsbaan Rotterdam een uiteenlopend aanbod voor een groot publiek.

R.H.V. (Rotterdamse Hockeyvereniging) Leonidas, in 1934 opgericht als familievereniging, beleeft sinds 10 jaar een periode van ongekende dynamiek en vooruitgang. Per weekenddag ontvangt de club inmiddels zo’n 1500 mensen. Het ledental groeide in deze periode van 1200 naar 2500 leden. De constante groei in de laatste jaren heeft de speelmogelijkheden en trainingsfaciliteiten vergroot, maar de pretenties zijn niet veranderd; hockeyen op alle niveaus, drie helften lang.

Enthousiast geworden? Wij zijn benieuwd waarom!

Stuur aub een mail met motivatie én C.V. naar werken@stichtingsportland.nl. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Solliciteer nu